Moments furniture: zorgmeubilair & zorginterieurconcepten

Moments biedt een gevarieerde collectie zorgmeubelen aan. Functioneel design met een hoog gebruiksgemak. Daarnaast ontwikkelt het volwaardige interieurconcepten op maat van de zorgsector met oog voor comfort, esthetiek en gastvrijheid. Van het meubilair tot de inrichting. Moments verzorgt het volledige plaatje.

Seating manufacturing

Sinds 1935 produceren, stofferen en assembleren wij al onze zitmeubelen in België. Wij geloven en hebben er vertrouwen in, dat mensen kunnen 'voelen en ervaren' dat ons meubilair is gemaakt door gepassioneerde vakmensen. 

Ontdek ons gamma

groene Ino Casa fauteuil

Sleeping manufacturing

Sinds 2001 hebben wij ons samen met onze Duitse partner FMB Care, met grote passie en toewijding, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van ultramoderne verpleegbedden van een hoogwaardige kwaliteit.

Ontdek ons gamma

oranje bed

Onze merken

Om uw interieur op een zorgzame & doordachte manier te kunnen aanpakken, is het essentieel om een brede & vakkundige collectie aan producten te kunnen aanbieden. Naast onze eigen collecties, vervolledigen we ons assortiment met hoogstaande, kwalitatieve producten van enkele topmerken, wel bevonden om in te zetten in zorgomgevingen. Iets waar we bij moments bijzonder trots op zijn.

Vitra

Zwitsers vakmanschap. Hoogstaand design. Pure kwaliteit. De meubelen van Vitra onderscheiden zich op alle niveaus. Al meer dan 80 jaar verrast het familiebedrijf de wereld met tijdloze ontwerpen die elke ruimte net dat beetje meer karakter geven en uitnodigen tot genieten.

Moments Production Seating Collection

Bij Moments wordt elk zorgmeubel met oog voor detail ontwikkeld. Armstoel, relaxfauteuil of comfortbank. Functionaliteit en design vloeien op een evenwichtige manier samen in een uniek concept. Dat zie je meteen aan de uitgebreide zitcollectie waarin het hoogste zitcomfort en de noden en wensen van de gebruikers centraal staan.

Andreu World

Andreu World houdt van hout. Die passie weerspiegelt zich al meer dan 60 jaar in de vele tijdloze ontwerpen. Van stoelen en tafels tot zetels en banken. Het familiebedrijf gaat voor een natuurlijke elegantie en een (h)eerlijk comfort.

Discover by moments furniture

Woonzorg een meer uitnodigend en gastvrij karakter geven. Daar draait Creating Hospitality, de filosofie van Moments Furniture, rond. De collectie interieurproducten ‘discover by moments’ sluit daar helemaal bij aan. Armstoel, comfortbank, relax, seniorenbed of nachtkastje. Alle zorgmeubilair in deze reeks combineert een vooruitstrevend functioneel ontwerp met een uitnodigende esthetiek.

Moments Production Sleeping Collection

Slapen in stijl…zelfs wanneer er zorg aan te pas komt. In deze ruime collectie vind je zowel comfortbedden als zorg- en ziekenhuisbedden. Een slaapoplossing die past bij elke situatie, dus. Thuis, met het oog op langer thuis wonen, en in de zorgsector. Extra accessoires dragen nog meer bij tot een veilige en comfortabele slaapomgeving. 

Recent nieuws

De invloed van zintuiglijke beleving op de zorgomgeving

Het welzijn van zorgvragers steunt op kwalitatieve zorg. Dat spreekt voor zich. Maar wist je dat ook de omgeving een grote invloed heeft op hoe bewoners zich voelen?

Lees meer

Meer nieuws

Service na verkoop & onderhoud

Als ervaren specialist en fabrikant van zorgmeubilair komt veiligheid en kwaliteit voor ons op de eerste plaats. Om lang en zorgeloos van onze producten te genieten, raden we u aan ze regelmatig te (laten) onderhouden. Met onze servicediensten en onderhoudscontracten bedienen we u alvast op uw wenken.

Tips & tricks voor het onderhoud van je zorgmeubilair, download hier het document.

Contacteer ons

  • Tot 10 jaar garantie op al onze producten
  • Jaarlijkse onderhoudscontracten op maat
  • Snelle interventie
  • Ondersteuning en opleiding van uw onderhoudsmedewerkers

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over een van onze producten of wenst u conceptueel interieuradvies? Wij helpen u graag voort.

Contacteer ons

Meer van Moments

Creating Hospitality

We ontwikkelen doordachte interieurconcepten voor de zorgsector, met speciale aandacht voor comfort, esthetiek en gastvrijheid. 

Aanpak en realisaties

Collectie

Contract production

We ontwerpen en produceren vast maatmeubilair voor de zorgsector, met de nadruk op een hoge kwaliteit en verfijnde afwerking.

Aanpak en realisaties