Pers

De zorgsector beweegt. En ook Moments Furniture staat niet stil. Met een passie voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie creëren we elke dag opnieuw een omgeving waarin mensen zich goed voelen.
Op deze pagina vindt u alle persberichten, recent foto- en videomateriaal, ons logo en een uitgebreid persdossier. Zo kunt u ons verhaal op de voet volgen.

Over Moments Furniture

Boiler plate

Moments Furniture, opgericht in 1935 onder de naam Braekevelt, is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verdelen van zorgmeubilair. Kwaliteit, comfort, veiligheid en design kenmerken de uitgebreide collectie slaap- en zitmeubelen. Daarnaast adviseert Moments Furniture ook zorginstellingen bij het inrichten van volledige zorginterieurs.

Naast productiecentra in Ingelmunster (België) en Salzkotten (Duitsland) biedt het onder de naam Moments zijn producten en diensten wereldwijd aan. Daartoe beschikt het over een netwerk van verkoopkantoren in België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland, aangevuld met internationale partners over de hele wereld zoals Australië, Verenigd Koninkrijk en Hong Kong. De groep telt 150 werknemers en realiseert een jaaromzet van 23 miljoen euro (2019).

Press releases

Moments creating hospitality @ Soins & Santé 2019_Namen Expo

Voor moments is Soins & Santé 2019 in Namen Expo een niet te missen B2B ontmoetingsplatform voor alle professionals uit de (para)medische sector en de hulpverlening.

Op  7 en 8 februari ’19 pakken we uit met een totaal ingerichte 'hospitality stand'.  Ons team staat klaar voor u om samen te ontdekken welke meerwaarde Creating Hospitality en Studio M voor u kunnen betekenen.

Bij Moments draait alles rond het ontwikkelen van doordachte interieurconcepten voor de gezondheidssector. In elk project focussen we op comfort, esthetiek en een welkom gevoel. Het welzijn van de gebruiker – en de tevredenheid van onze klanten – staat altijd centraal.
 
 
#Meet moments  @ stand1534  #feelingwelcome

Lees meer

Bekijk alle persberichten

Download center

De invloed van zintuiglijke beleving op de zorgomgeving

Het welzijn van zorgvragers steunt op kwalitatieve zorg. Dat spreekt voor zich. Maar wist je dat ook de omgeving een grote invloed heeft op hoe bewoners zich voelen?

Lees meer

Berichten uit de sector

Totaaloplossingen, van meubilair tot interieurontwerp

Mooi interview in het Franstalig magazine 'Architecture Hospitalière' met Marie en Benoit Thevelin. Ze spreken er de visie van moments furniture, de internationale expansie en de veranderingen in de sector van zorginterieur.

Lees het artikel van Architecture Hospitalière

Des solutions globales, du mobilier à l'aménagement intérieur

Interview met Marie en Benoit in het franstalig magazine Architecture Hospitalière. In het artikel gaan Benoit en Marie dieper in op de visie van moments furniture, de internationale expansie en de veranderingen in de markt van zorginterieur.

Lees het artikel van Architecture Hospitalière

Moments Furniture: 'Gezellig thuis oud worden'

Moments Furniture kreunt onder de afbouw van subsidies voor bouwprojecten in de zorgsector. Gelukkig anticipeerde de onderneming daarop. De eerste producten die rechtstreeks op senioren mikken, zijn inmiddels op de markt.

Lees het volledige artikel op Trends