Onze producten

Zijdelingse valbescherming. Eenvoudige bediening. Stijlvol design. Verstelbaar hoofd- en voeteinde.  Bij het samenstellen van onze collectie verpleegbedden hebben we rekening gehouden met de kleinste details. Zelfs aan een bijpassende nachttafel hebben we gedacht.

FORMIDABEL WELLNESS & CARE

Maximaal comfort, stijlvol design en flexibel instelbaar. Dat zijn de kernwoorden van de Formidabel zorgbedden.

Product details

BELVITA ALLOVA

Het all-in one zorgbed voor alle toepassingen. Dankzij een verstelbereik van 25 tot 80 cm, biedt het zorgverleners een ergonomische werkhoogte en zorgt het dat de gebruiker goed en veilig kan slapen in de laagste positie.

Product details

MOVE ALLOVA+

Zorgbed dat een optimale mobiliteit verzoent met het hoogste comfort.

Product details

WELLNESS BOXSPRING

Het ‘Wellness Boxspring’ bed verenigt de stijlvolle vormgeving en het uitzonderlijke comfort van een boxspring bed met de performante zorgtechniek van een hoog-laag bed.

Product details

DUE NACHTTAFELS

Een nachttafel in de stijl van het zorgbed en afgewerkt in dezelfde kleur creëert een uniform uitzicht in de zorgkamer. De Due nachttafels zijn daarom verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Product details

KLEERKAST

Deze klassieke kleerkast heeft een zeer functioneel karakter. De combinatie van hangkast met legborden maakt van deze 2- of 3-deurs kast een praktisch en onmisbaar meubel voor elke kamer.

Product details

BRP bed

Eenvoudig bed voor de zorg met 3 opties bedbodems en verlengbaar tot 220 cm.

Product details

Meer van Moments

Creating Hospitality

We ontwikkelen doordachte interieurconcepten voor de zorgsector, met speciale aandacht voor comfort, esthetiek en gastvrijheid. 

Aanpak en realisaties

Collectie

Contract production

We ontwerpen en produceren vast maatmeubilair voor de zorgsector, met de nadruk op een hoge kwaliteit en verfijnde afwerking.

Aanpak en realisaties

Hospitality collection

We ontwikkelen doordachte interieurconcepten waarin comfort, esthetiek en gastvrijheid maximaal centraal staan.

Hospitality collection